edge banner
PERMANENTE MAKE-UP
Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met potlood. Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, sauna of u nou lacht of huild van geluk, uw make-up blijft perfect. Permanent mooi gedurende 2 tot 5 jaar en vaak zelfs langer.

HOE WORDT PERMANENTE MAKE-UP AANGEBRACHT?
Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make-up langzaam lichter.

Permanente make-up is een vak apart. Ik werk met de methode van Ecuri. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. Ecuri pigmenten voldoen aan alle eisen van de GGD en keuringsdienst van waren.

VOORDELEN:
- Nooit meer bijwerken met potlood.
- Perfect onder alle omstandigheden, in het zwembad, sauna of u nou lacht of huilt van geluk, uw make-up blijft perfect.
- Permanent mooi gedurende 2 tot 5 jaar en vaak zelfs langer.
WENKBRAUWEN
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als u helemaal geen wenkbrauwen heeft, kunnen met deze methode haartje voor haartje uw wenkbrauwen weer worden opgebouwd. Als u een stukje uit uw wenkbrauwen mist, kan dit 'nagenoeg onzichtbaar' worden hersteld. Ik maak geen gekleurde blokken maar creëer mooie natuurlijke wenkbrauwen.

EYELINER
Permanente make-up last uw oven altijd spreken. Wat u ook doet uw ogen zijn perfect verzorgt. Met deze methode kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Voor lensdragers is Permanente Make-up een uitkomst.
PRIJZEN

WENKBRAUWEN
(Schaduw techniek | Haartjes in meerdere kleuren | Haartjes techniek | Aan of opvullen)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling € 290,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 80,-
• Binnen 12 maanden € 100,-
• Tussen 1 en 2 jaar € 150,-
• Tussen 2 en 3 jaar € 200,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-
• Verwijderen van Permanente make-up elders gezet per behandeling € 105,-

*Alleen door Klijn Visagie behandelde klanten kunnen gebruik maken van de nabehandeling's tarieven.
Nabehandeling voor, door andere salon gezette permanente make-up, geldt de prijs voor een nieuwe zetting.

OGEN
BOVEN
(Wimperrand intensiveren)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling € 130,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 60,-
• Nabehandeling binnen 2 jaar € 100,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-

ONDER (Wimperrand intensiveren)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling € 100,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 60,-
• Nabehandeling binnen 2 jaar € 100,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-

BOVEN EN ONDER (Wimpers intensiveren)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling € 230,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 60,-
• Nabehandeling binnen 2 jaar € 125,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-

BOVEN (Wimpers intensiveren / Eyeliner)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling (M) € 260,- of (L) € 300,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 60,-
• Nabehandeling binnen 2 jaar €150,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-

ONDER (Wimpers intensiveren / Eyeliner)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling €120,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 60,-
• Nabehandeling binnen 2 jaar € 80,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-

BOVEN EN ONDER (Wimpers intensiveren / Eyeliner)
• Nieuwe zetting, eerste behandeling (M) € 270,- of (L) € 320,-
• Nabehandeling (indien nodig) binnen 2 maanden € 60,-
• Nabehandeling binnen 2 jaar € 200,-
• Evt. extra nabehandeling v.a. € 40,-

*Alleen door Klijn Visagie behandelde klanten kunnen gebruik maken van de nabehandeling's tarieven.
Nabehandeling voor, door andere salon gezette permanente make-up, geldt de prijs voor een nieuwe zetting.

NA BEHANDELING

NA BEHANDELING

VOOR & NA BEHANDELING

Stacks Image 1434
Stacks Image 479
Stacks Image 477

NA BEHANDELING

NA BEHANDELING

VOOR & NA BEHANDELING

Stacks Image 1570
Stacks Image 1535
Stacks Image 1540
Klijn Visagie biedt u een beauty behandeling waar u nooit meer elke ochtend uw eyeliner hoeft te tekenen, nooit meer uitgelopen make up of zwarte ogen. Geen scheve lijntjes, ook geen ongelijke wenkbrauwen meer, maar lekker iedere ochtend zonder make up stress en nog mooier de deur uit. Heerlijk toch!!!

Wanneer is het handig om aan permanente make up te denken:
- Als je weinig of geen wenkbrauwen meer hebt.
- Als je moeite hebt met het aanbrengen van make-up
- Als je allergisch bent voor make up
- Als je veel aan sport doet
- Als je ziek wordt waarbij je je haren verliest
- Of heel simpel als je er nog perfecter uit wilt zien.

U heeft de keuze uit de volgende zones:
- Wimpers intensiveren
- Eyeliner boven
- Eyeliner onder
- Wenkbrauwen schaduwtechniek
- Wenkbrauwen haartjestechniek, hairstrokes

Ivm de GGD voorschriften verzorgen wij geen verdovingen mits u deze zelf mee brengt. De verdoving dient dan bij uw eigen huisarts te worden aangevraagd, dit betreft de EMLA zalf 5 mg, andere verdovingen worden niet aanvaard.

U bent altijd van harte welkom om contact op te nemen met Klijn Visagie te Berghem voor informatie over een van de behandelingen.

Als je een gezicht door tweeën deelt zijn de gezichthelften nooit gelijk. Perfectie is mijn doel, maar niets is perfect! Het woord perfectie wordt dus niet gebruikt in de PMU. De gezichthelften zijn zusjes, geen tweelingen! 100 % symmetrische wenkbrauwen bestaat NIET!!!

WAT IS PERMANENTE MAKE-UP?
Een fijne steriele naald trilt over de huidstreek die behandeld moet worden en “prikt” zo de natuurlijke pigmentvloeistof in uw huid. De pigmenten die in de opperlaag van je huid worden “geprikt” bestaan uit plantenextracten en mineralen. Hier door worden je ogen, lippen of wenkbrauwen blijvend gecorrigeerd, verjongd of geaccentueerd. Voor dat de behandeling wordt uitgevoerd kiest u in overleg met Klijn Visagie de kleuren en het model. Het model wordt voor getekend met een speciaal ontwikkelde Microbrush. Het pigment wordt door u en de specialist gezamenlijk uitkozen. Zodat de kleur overeen komt met het uiteindelijk resultaat. Dit om te laten zien wat het effect van de behandeling zal zijn qua vorm. Permanente make-up is volkomen veilig en mijn apparatuur en pigmenten voldoen aan alle EU veiligheidsvoorschriften.

WAT IS HAISTROKE TECHNIEK?
De hairstroke techniek is een techniek waarbij de specialist pigment implementeert in de huid die op haartjes lijken. Hou in gedachten dat bij deze techniek wel ‘bijwerk’ behandelingen nodig zijn na 1 jaar om een natuurlijk uiterlijk te behoude. De strokes zullen vervagen, samenvloeien onder de huid of verdwijnen naarmate tijd verstrijkt. Onze huidveroudering en weefselveroudering zal ervoor zorgen dat uw PMU er anders gaat uitzien, dit is normaal en universeel in alle PMU behandelingen, zeker naarmate de PMU verouderd. Alles MOET bijgewerkt worden om de gewenste kleur te behouden.

HAARTJES TECHNIEK
Als u maximale transparantie en lichtheid wilt bereiken, dan zal de voorkeur naar de haartjes techniek uitgaan. Aangezien de haartjes bij de natuurlijke wenkbrauwen ook niet recht omhoog groeien, moet met de haartjes techniek een zo natuurlijk mogelijk effect gecreëerd worden. Alle haartjes in natuurlijke kanteling met de naald getekend worden. Het resultaat zal een zeer natuurlijke uitstraling zijn.

EXCLUSIVE HAARTJES TECHNIEK
Dit is het meest verfijnde werk waarbij gebruik gemaakt wordt van heel dunne naaldjes en waarbij de artistieke kant van de specialist heel belangrijk is. Het is net een schilderij waar alle details heel belangrijk zijn. Deze techniek is in principe identiek aan de haartjes techniek.

HAIRSTROKE TECHNIEK
Deze techniek wordt soms verward met de haartjes techniek. Net als bij de haartjes techniek worden alle haartjes in de natuurlijke groeirichting gezet en door elkaar heen gevlochten. Echter bij de hairstroke techniek worden ook strookjes geplaatst die wat dikker zijn.

SCHADUW TECHNIEK
Als een cliënt de voorkeur heeft voor een decoratieve uitstraling van de wenkbrauwen in de make-up, dan zal de keuze voor de schaduw techniek het beste zijn. Het zal er dan uitzien alsof de wenkbrauwen met potlood zijn ingevuld.

WIMPERLIJN INTENSIVEREN
Deze techniek geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. Met behulp van een dunne naald wordt de pigmentkleur tussen de wimpers in de huid aangebracht. De keuze van de kleur bij deze behandeling is heel breed, maar de meest gebruikte kleur is toch zwart. Hiermee kan niet alleen harde lijnen worden gezet, maar ook een heel subtiel effect worden verkregen en dit blijft het langst in de huid zichtbaar. Als u een erg zachte kleur wilt, dan kunt u natuurlijk ook voor de bruine tinten kiezen.

EYELINER
Bij deze techniek wordt pigment ook boven de wimperrand aangebracht. Dit wordt aangezet in de basis, in dit geval de wimpers. Hierdoor krijgt u mooie, sprekende ogen. Bij deze techniek wordt op dezelfde manier een kleurkeuze gemaakt als beschreven bij wimper intensiveren.

RESULTAAT
Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling van de huid optreden. De genezingstijd van een medische pigmentatie of permanente make-up bedraagt ongeveer een week. Algemene gezondheid en lichamelijke conditie spelen hierbij een rol. Persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van de medische pigmentatie of permanente make-up absoluut noodzakelijk. 

Laat Permanente make-up niet vlak voor een belangrijk feest of andere gelegenheden aanbrengen. Het is verstandig om het ruim vooraf of erna te doen.

De eerste dagen na de behandeling krijgt u een expressief resultaat en de kleur is nog aan de donkere kant dit geldt zeker voor de wenkbrauwen. De kleur neemt binnen een week circa 40% in intensiteit af. Na de eerste week zal de uiteindelijke kleur zichtbaar worden.

De weken na de behandeling stabiliseert het pigment in uw huid en blijven de pigmenten zichtbaar. Door de natuurlijke celvernieuwing zal na een periode van circa 3 á 4 weken het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.

Na ongeveer 6 weken komt u terug voor een eventuele nabehandeling. Na twee tot vijf jaar neemt het effect af door natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. De huid van elk mens is anders, bij sommige mensen is de pigmentatie meer dan 10 jaar zichtbaar. Wij werken volgens de wet met een vergunning van het Ministerie van Volksgezondheid.


HET AANBRENGEN VAN PMU
Tijdens het aanbrengen van PMU worden met kleine naalden pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende vorm. De pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit. Voordat PMU wordt aangebracht, wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd. Het aanbrengen van PMU moet zo hygiënisch mogelijk gebeuren. Dat wil zeggen de naald die door uw huid gaat, mag niet eerder gebruikt zijn, moet uit een steriele verpakking komen en mag niet met de blote handen worden aangeraakt. De pigmentstoffen moeten eveneens steriel zijn. De pigmentvloeistof die voor u gebruikt wordt zit in kleine inktcups en mag alleen voor u worden gebruikt. Overgebleven pigmentvloeistof wordt weggegooid. Tijdens het aanbrengen van PMU worden tissues en wattenschijfjes gebruikt, deze moeten schoon zijn en direct na gebruik worden weggegooid. De behandelaar draagt tijdens het aanbrengen van PMU handschoenen en vervangt deze handschoenen telkens als zij iets anders aanraakt dan het apparaat waarmee u wordt behandeld, een tissue of uw huid. Na afloop wordt de getatoeëerde plek verzorgd.


DINGEN DIE U MOET WETEN VOOR EEN BEHANDELING
Bij zwangerschap of borstvoeding kan de behandeling niet plaatsvinden.
Vermijd alcohol voor de behandeling.
Bij een oogbehandeling moeten lenzen uit zijn. U moet er rekening mee houden dat de lenzen meerdere dagen niet gedragen mogen worden, hou dus een bril bij de hand. 72 uur na de behandeling mogen de lenzen weer in; hier mag alleen steriel water voor gebruikt worden, geen zoutoplossing! Bij het langdurig dragen van harde lenzen, in combinatie met siliconenvloeistof kan het zijn dat de eyeliner niet goed zal pakken. Dit komt doordat de siliconen in de vloeistof ook echt IN de huid gaan zitten.
Bij langdurig gebruik van wimperextensions kan een eyeliner niet gezet worden. De lijm die gebruikt wordt voor de wimpers gaat op den duur IN de huid zitten waardoor de eyeliner niet goed zal pakken. De wimperextensions moeten 6-8 weken af geweest zijn voordat er een lijntje geplaatst kan worden. Er wordt niet behandeld als er nog extensions aan de wimpers zitten!
Sport niet op de dag van de behandeling. Hitte van het lichaam zorgt ervoor dat poriën open gaan staan, zweet (zout, wordt ook gebruikt om ‘verkeerde’ PMU te verwijderen!) kan ervoor zorgen dat de kleur meer gaat vervagen.
Een behandeling kan tijdens de menstruatie iets gevoeliger zijn.
Alle nieuwe PMU behandelingen zullen uit minimaal twee behandelingen bestaan.
Als u hele gevoelige, waterige of allergische ogen heeft is dit misschien niet de behandeling voor u. De ogen produceren een zouterige vloeistof waardoor pigment niet zal pakken.
U mag ten tijde van de behandeling niet bruin zijn op het gezicht; er zal dan een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden. Pigmenten zullen donkerder genezen in een zongebruinde huid (spraytan is toegestaan). Het is aan te raden 2-4 weken vóór de behandeling uit de zon te blijven en 2-4 weken na de behandeling. Plan dus goed!
De dag van de behandeling mag er niet gesport worden (i.v.m. zweten en zout), mag er niet direct zonlicht of zonnebank licht op komen .. geen retinol houdende (vit a) producten of peelingen gebruiken rondom het gebied gedurende 30 dagen na de behandeling. Tien dagen niet zweten!
Bij huidtypes I-II (dames met rood haar en lichte blondines) zal de huid roder en meer gezwollen zijn. Soms pakt het pigment ook minder goed en zullen meerdere nabehandelingen nodig zijn.
Als PMU ooit is weggelaserd bij u moet u rekening houden dat er meer littekenweefsel in de huid aanwezig is. Dit kan ervoor zorgen dat pigment minder goed pakt en dat er meer nabehandelingen nodig zijn.
Botox behandelingen moeten óf 2 weken voor, óf 2 weken na een wenkbrauwbehandeling uitgevoerd worden.

DINGEN DIE U MOET WETEN NA EEN BEHANDELING
Belangrijkste voor het optimale genezen resultaat: droog droog droog!
Vermijd na de behandeling water; het gebied moet zo droog mogelijk blijven. Smeer een dunne laag bepanthen op voordat u gaat douchen en haal deze er vervolgens na het douchen weer voorzichtig af. Na de behandeling mag er 10 dagen niets op de behandelde huid gesmeerd worden; geen cremes, geen water, geen make up, geen lotion, geen potlood etc. Vermijd het scrubben van de huid minstens 1 maand.
Gebruik bij de ogen niet teveel bepanthen omdat het de ogen kan irriteren. Het is dan beter om minder te gebruiken.
Eyeliner kan en heeft na de behandeling oppervlakkig pigment wat er na enkele dagen af zal vallen, dat is ok. Eyeliner zal meer vervagen dan wenkbrauwen omdat het een vochtiger gebied is. Na de nabehandelingen zal de kleur echter wel langer blijven zitten. Voor eyeliners zijn vaak 2-3 behandelingen nodig.
Als het gebied na de behandeling gezwollen is mag het gekoeld worden thuis met icepacks. Leg deze nooit op de blote huid en doe er altijd een tissue tussen om het droog te houden.
Raak het gebied alleen aan met brandschone vingers. Smeer de vaseline op met een wattenstaafje, dit is een must, we willen geen ontstekingen.
Geen zeewater of zwembad water voor 30 dagen. Dit allemaal moet vermeden worden gedurende het proces van herstel, dus plan het goed!


DINGEN DIE U MOET VRAGEN AAN UW SPECIALISTE
Heeft u een vergunning volgens de Nederlandse Inspectie van de Gezondheidszorg?
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit verplicht PMU specialisten om in het bezit te zijn van een vergunning; de specialisten zijn elke 3 jaar aan een inspectie onderhevig zodat u van maximale hygiëne bent verzekerd. Check dit goed bij het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid op www.veiligtatoeeerenenpiercen.nl.

Bent u verzekerd?
Als u een behandeling ondergaat in een praktijk die geen vergunning heeft bent u NIET verzekerd. Andersom geldt dat een praktijk alleen verzekerd kan zijn als deze in het bezit is van een vergunning.

Bekijk foto’s! Kijk naar realistische foto’s, niet alleen de ‘mooie’ plaatjes van leveranciers of fabrikanten. Een gedegen specialist heeft veel foto’s die gepubliceerd zijn (en soms gestolen worden door anderen!), zo kunt u zien wat de ‘stijl’ wat diegene is.

Baseer uw keuze niet op prijs, baseer het op: ervaring, artistieke aanleg, foto’s en kunde. Het is uw gezicht, vertrouw het toe aan iemand met kunde en ervaring; doe onderzoek hiernaar!

De permanente wenkbrauw hoort, zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat zelfs een geoefend oog nauwelijks kan bepalen dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd. Door de verschillende technieken, (exclusieve) haartjes techniek, hairstroke techniek, 3D techniek en schaduwtechniek, zullen ze een harmonieus deel van de persoon worden.
Het resultaat hangt af van de gebruikte techniek. Bij de techniek keuze, wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en wat bij het gezicht past. De techniek keuze wordt in samenspraak met de klant gemaakt.
Het verloop van de behandeling:
Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen nauw luistert.
Indien nodig wordt er een tweede behandeling ingepland. Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. Ook kan de vorm nog wat aangepast worden, als het gewenst is. De kleur kan warmer, koeler of donkerder gemaakt worden. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.
De haartjes techniek is minder duurzaam. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en dus sneller vervagen dan wanneer de schaduw techniek is gebruikt. Na gemiddeld één jaar raden wij een nabehandeling aan.
© 2009-2019 Klijn Visagie | Sitemap | Neem contact op!