SUPER LASH
Binnen 4 weken super lange wimpers!
Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij uw eigen wimpers dubbel zo lang worden. Uw wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijk curve (krul). Het is net als of u al mascara op heeft, maar dan nog mooier en langer. Dit wilt toch iedere vrouw.

Super Lash bevat een groeifactor die uw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien uw wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor uw haar waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden.
• Prijs Super Lash € 50,-
Stacks Image 3050
Binnen 4 weken resultaat
Eén flacon is voldoende voor 3 maanden.

Als u elke avond Super Lash aanbrengt, krijgt u binnen 4 weken:
• Langere wimpers
• Vollere wimpers
• Dikker wimpers
• Donkerdere wimpers

- Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht.
- U gebruikt Super Lash 4 weken elke avond.
- Daarna kunt u 3 tot 4 weken stoppen.
- Als het weer nodig is kunt u het serum weer gaan gebruiken.
Stacks Image 3101
Hoe gebruikt u Super Lash?
WERKING
Super Lash is om de groei van de wimpers te bevorderen. Wimpers worden langer, dikker en donkerder.

DOSERING
Met behulp van de applicator brengt u het serum aan op de huid van het ooglidrand van de wimpers (net boven de wimper implant); 1 keer per dag. Het overtollige serum buiten de rand van het ooglid dept u met watten. Een extra toepassingen zal de groei van de wimpers niet bevorderen. Als u stopt met het gebruik van het serum gaat de wimpergroei terug naar het niveau van voor de behandeling.

VOORZORG
Voorkom aanraking met de ogen. Stop het gebruik als roodheid of irritatie optreedt. Als de roodheid of irritatie aanhoudt of ernstiger wordt, raadpleeg uw arts. Dit product niet gebruiken als u zwanger bent, borstvoeding geeft, actief chemotherapie tegen kanker ondergaat of onder 18 jaar bent. Als u voor een oogaandoening wordt behandeld, moet het gebruik van het product onder toezicht van uw arts plaatsvinden. Het product niet gebruiken als u gevoelig voor één van de onderstaande ingrediënten bent. Sommige
gebruikers van het product hebben een vage donkere verkleuring op het begin van hun wimpers (vooral bij het overmatige gebruik). Het product niet gebruiken als al het bovengenoemde voor u van belang is. Het product moet u buiten bereik van kinderen
bewaren.

OVERGEVOELIGHEID
De volgende verschijnselen zouden kunnen voorkomen:
• Rode of geïrriteerde ogen. Stop het gebruik. Uw oogleden zijn te gevoelig voor de stamcelactivator in Super Lash.
• Wazig zien, rode of geïrriteerde ogen. Stop het gebruik. Super Lash is geen geschikt product voor u.
Super Lash mag niet gebruikt worden bij zwangerschap of borstvoeding. Personen met oogproblemen of zij die medicatie voor hun ogen van een arts krijgen moeten Super Lash niet gebruiken.

BEWAREN
Bewaar Super Lash op 2° tot 25°C (36° tot 77°F).

INGREDIËNTEN
Gesteriliseerd water, Sodium chloride, Benzalkonium chloride, Citric acid, Disodium phosphate, Cellulose gum, Grow factor (kgf).
© 2009-2019 Klijn Visagie | Sitemap | Neem contact op!